Теоретичні питання

1)Які існують типи даних у Javascript? 

У JavaScript є 8 основних типів.

number - Це числові типи данних
bigint - Це числові типи данних довільної довжини.
string - Це рядкові типи данних.
boolean - Це логічні типи данних true/false.
null - Це типи данних для невідомих значень, який має єдине значення null.
undefined - Це типи данних для неприсвоєних значень, який має єдине значення undefined.
object - Це типи дпнних для більш складних структур даних.
symbol - Це для унікальних ідентифікаторів.

У чому різниця між == і ===?

Що таке == у JavaScript?
== - це оператор порівняння, який перетворює операнди того самого типу перед порівнянням.

Отже, коли ви порівнюєте рядок із числом, JavaScript перетворює будь-який рядок у число. Порожній рядок завжди перетворюється на нуль. Рядок без числового значення перетворюється у NaN (не число), який повертає значення false.

Що таке === в JavaScript?
=== - це строгий оператор порівняння рівності в JavaScript, який повертає false для значень, що не мають подібний тип. Цей оператор виконує лиття типів для рівності. Якщо ми порівняємо 2 із "2", використовуючи ===, то це поверне помилкове значення.

Що таке оператор?

Оператор – це внутрішня функція JavaScript. При використанні того чи іншого оператора ми, просто запускаємо ту чи іншу встроєну функцію, яка виконує якісь певнф дії і повертає результат.


