1) Як можна оголосити змінну у Javascript: 

Оголосити змінну можливо за допомогою ключевих слів:

let i const, var

в let ми можемо змінювати дані змінної скільки завгодно

а в const вони не змінні 

var -це застаріле ключове слово, після оновлення ecma script  2015-му році, майже не використовується

2)У чому різниця між функцією prompt та функцією confirm?

prompt - выводить значення які ввів користувач.

confirm - выводить значення якщо користувач натиснув Ок або відміна (тобто логічні значення true or false)

Що таке неявне перетворення типів? Наведіть один приклад.

неявне перетворення типів -це коли автоматично форматується значення. наприклад з number в true або з true в boolean і т. д...

let a = 'a';

let b = 'b';

console.log('a' / 'b');

Ми отримаємо мы отримаємо number





















let b = 'b';

console.log('a' / 'b');

Ми отримаємо мы отримаємо number
