Tenim una mascota molt simpàtica anomenada caterpillar les erugues són uns  animals fascinants  dels pocs capaços de poder-se metamorfosar el problema és que la nostra mascota no ho pot fer fins que sàpiga ven bé com es dirà el nou animal que serà. Ell sap que és una d'aquestes opcions però no sap l'ordre de 
 les lletres podries donar-li un cop de mà? Fes un programa que doni OK quan es pugui formar la paraula papallona si la paraula no es pot formar la paraula papallona dirà NO el  primer et donarem el nombre de casos i després les paraules possibles