---
date: 2018-10-06
title: مستدات راحت با داکسی
linkTitle: معرفی داکسی
description: "پوسته داکسی، قدرت گرفته از هوگو باعث می‌شود که سازندگان پروژه تمرکز خود را روی ساخت مطالب قرار دهند و نیازی به ساخت وبسایت نداشته باشد."
author: Riona MacNamara ([@rionam](https://twitter.com/bepsays))
resources:
- src: "**.{png,jpg}"
  title: "Image #:counter"
  params:
    byline: "Photo: Riona MacNamara / CC-BY-CA"
---

**این یک نوشته معمولی شامل تصویر می باشد.**

در مشخصات ابتدایی هر مطلب، عنوان، تاریخ و یک خلاصه که در لیست نوشته های نمایش داده می‌شود قرار دارد.


## شامل تصویر

اینجا یک تصویر (`featured-sunset-get.png`) که شامل بالاین و کپشن است می‌باشد.


{{< imgproc sunset Fill "600x300" >}}
دریافت و تغییر سایز یک تصویر در نسخه هوگو ۰.۴۳
{{< /imgproc >}}


مشخصات زیر که در اطلاعات پست آمده است روی تمامی تصاویر این پست اعمال می‌شوند:

```
resources:
- src: "**.{png,jpg}"
  title: "Image #:counter"
  params:
    byline: "Photo: Riona MacNamara / CC-BY-CA"
```

برای افزودن تصویر در یک صفحه، مشخصات آن را به صورت زیر مشخص کنید:

```
{{< imgproc sunset Fill "600x300" >}}
دریافت و تغییر سایز یک تصویر در نسخه هوگو ۰.۴۳
{{< /imgproc >}}
```

تصاویر در اندازه و با بایلاین مشخص شده نمایش داده می‌شوند.
