Usled nedostatka vremena malo sam preuredio funkcionalnosti nase aplikacije sa radionice,
uglavnom sam uradio Registraciju i potvrdu passworda. U zadatku dosta slicnih stvari smo vec na 
radionici uradili a nazalos za ostalo nisam imao vremena zbog ispita.
Eto cisto da znate sta sam radio, da vam skratim vreme.

pozdrav

Dusan