+++
title = "Sobre mi"
template = "info-page.html"
path = "/ca/about"

[extra]
quick_navigation_buttons = true
social_media_card = "social_cards/about.ca.jpg"
+++

Benvingut a la demo de [**tabi**](https://github.com/welpo/tabi), un tema per a [Zola](https://www.getzola.org/), un generador de llocs web estàtics rapidíssim.

**Peter** és una obra d'Óscar Fernández ([welpo](https://github.com/welpo/) a GitHub), inicialment creat per al [seu lloc personal](https://osc.garden/ca/). És un tema modern i ple de funcionalitats que ofereix configuracions predefinides raonables i segures.

Busques instruccions detallades o consells sobre com utilitzar **tabi**? Les seccions del [blog](https://welpo.github.io/tabi/ca/blog/) i de l'[arxiu](https://welpo.github.io/tabi/ca/archive/) contenen la documentació del tema, que inclou des de mostres de funcions fins a guies detallades.

## Característiques

**tabi** ofereix suport per a [diversos idiomes](https://welpo.github.io/tabi/ca/blog/faq-languages/), [aparença personalitzable](https://welpo.github.io/tabi/ca/blog/customise-tabi/), [integració de comentaris](https://welpo.github.io/tabi/blog/comments/), i molt més, tot amb un enfocament en el rendiment ([tot el JavaScript és opcional](https://welpo.github.io/ca/tabi/blog/javascript/)) i la [seguretat](https://welpo.github.io/ca/tabi/blog/security/).

## Contribucions

Tota aportació és benvinguda! Agraïm els informes d'errors, millores en traduccions o documentació (per mínimes que siguin), sol·licituds de noves funcions… Consulta les [Pautes de Contribució](https://github.com/welpo/tabi/blob/main/CONTRIBUTING.md) per saber com pots contribuir. Gràcies!

## Llicència

El codi està disponible sota la [llicència MIT](https://choosealicense.com/licenses/mit/).
