## Теоретичне питання 

1. Чому для роботи з input не рекомендується використовувати події клавіатури? 

## Відповідь
Події клавіатури повідомляють про те, що на _клавішах_ відбулася подія. 
Але коли є необхідність  обробляти _введений_ текст, то для цього використовують, нпр., **подію input**.
Це пов'язано з тим, що текст можна вводити різними способами: надиктовувати, рукописно ... і в цьому випадку
ніякої події натискання на клавіші _не відбудеться_.