## Теоретический вопрос 

1. Описать своими словами для чего вообще нужны функции в программировании. 
2. Описать своими словами, зачем в функцию передавать аргумент.

##------------------

## Відповідь:
 1. Функція описується один раз, а визивається скільки завгодно разів.
  Визов функції заміняє прописання однієї й тієї ж послідовності  команд в різних місцях коду, таким чином код стає
  читабільнішим і оптимізованим.
 2. Параметри функції це явно не оголошенні змінні, які працюють в середині цієї функції.
   При визові функції із конкретними значеннями, відбувається присвоєння змінним-параметрам
   (що були описані безпосередньо в функції)їх значення. Результат залежить від того, яких значень набули ті чи інші
    параметри. 