## Теоретический вопрос

1. Описать своими словами в несколько строчек, зачем в программировании нужны циклы.

# Відповідь:
цикл - це послідовність інструкцій для багаторазового виконання. Тому в програмуванні
* цикли дозволяють робити програмний код коротшим, оптимізованим. Якщо у програмному коді
* для реалізації поставленого завдання необхідно прописати один і той же кусок
* коду кілька разів, то на допомогу приходять цикли :)