## Теоретичний питання 

1. Опишіть своїми словами, як Ви розумієте, що таке Document Object Model (DOM) 

## Відповідь
Document Object Model - це об'єктна модель документа, яка представлена у вигляді дерева тегів (ієрархії тегів).
Кожний тег являється вузлом документа, а вкладені вузли - дочірні елементи. А для представлення тексту існують текстові
вузли . 
Об'єктну модель документа можна змінити через JS, тобто отримати елемент чи вузол та виконати певні дії над ним, 
взагалі створити новий елемент, змінювати структуру і оформлення документу і тд.