## Теоретический вопрос

1. Обьяснить своими словами разницу между обьявлением переменных через var, let и const. 
2. Почему объявлять переменную через var считается плохим тоном?

##------------------

## Відповідь:
 * var - службове слово, що використовується для визначення функціональної змінної, якщо оголошена в середині функції, то стає видимою як в межах {} так
 і поза їх межами. Якщо оголосити на початку програмного блоку - стає глобальною і відповідно доступною в будь-якій
 частині програмного коду. Краще в якості глобальної використовувати все ж таки  let.
* let - використовується для визначення змінної локального характеру, видима лише в межах блоку, в якому вона оголошена. Можна використовувати як
глобальну, на початку програмного коду, в такомму випадку видима у всіх частинах програмного коду.
взагалі, глобальні змінні краще не використовувати, вони можуть конфліктувати з вбудованими бібліотекати та змінними середовища,
в якому працює програма. А ще резервують деякий об'єм пам'яті, який використовується протягом всього часу роботи програми.
* const -використовується для  змінної, значення якої не змінюється :) змінна по функціоналу схожа на let. Не спрацьовує на переприсвоюванні значень данних.
Також використовується при присвоєнні  данних типу object ("ссылочный" тип даних ), тоді в неї записується адреса елемента,
 а не сам елемент, тому самі елементи можна змінювати 