## Теоретичне запитання

1. Опишіть своїми словами, як Ви розумієте, що таке обробник подій.

## Відповідь
Подія в JS - це сигнал від браузера, що відбулася деяка дія (клік, подвійний клік клавішею миші, 
фокусування на деякому полі, натискання на клавішу клавіатури, клік по кнопці форми і тд.).
 Щоб виконати код, на певну дію, необхідно описати функцію, яка буде виконуватися,коли настане подія.
  Так от ця функція і буде _**обробником події**_. 
  Кожній функції при виникненні події передаєтьться параметр об'єкт event, який містить додаткову інформацію про подію.