# Теоретичні питання

1. Опишіть своїми словами різницю між функціями `setTimeout ()` і `setInterval ()`.
2. Що станеться, якщо в функцію `setTimeout ()` передати нульову затримку? Чи спрацює вона миттєво, і чому?
3. Чому важливо не забувати викликати функцію `clearInterval ()`, коли раніше створений цикл запуску вам вже не потрібен?

## Відповіді
1. `setTimeout()` - дозволяє визвати функцію,
 інколи рядок (не рекомендується, краще записати: `setTimeout(() => alert("You are welcome!"),300) )` _**один**_ раз 
 через певний інтервал часу;
`setInterval()` - визиває функцію _**періодично**_ через певний проміжок часу;
2. Якщо функцію `setTimeout()`задати з _**нульовою**_ затримкою або взагалі не задати,
 то спочатку виконається поточний програмний код, а вже потім відпрацює функція `setTimeout ()`.
 Тобто планувальник браузера ставить у чергу всі функції `setTimeout()`, присвоївши їм порядковий ідентифікатор у черзі,
 залежно від параметра _**delay**_. Якщо delay=0 чи взагалі не вказаний, цей визов ставиться у чергу через 0мс.,
 але після відпрацювання основного коду.
3. `clearInterval ()` зупиняє роботу `setInterval ()`, інакше  постійно буде відбуватися 
визов функції `setInterval ()`