## Теоретический вопрос

1. Опишите своими словами, что такое метод обьекта

## Відповідь:
Об'єкти зберігають в собі властивості (пари ключ-значення).
Функція, що являється властивістю об'єкта називається **методом** цього об'єкта.
Дуже часто, методу об'єкта необхідно мати доступ до властивостей поточного об'єкта,
для виконання певних дій. Тоді використовується ключове слово this. 
Запис такого звернення: this.ім'я властивості, значення якої треба використати.
###
Якщо метод записаний за допомогою стрілочних функцій, тоді також необхідно
 використати ключове слово this. Т.я. її  батьківським елементом являється
 вікно браузера.
