# Pannkaksrecept!

## Ingredienser

Ägg 4st

Mjöl 3dl

Mjölk 5dl

Salt 2krm

Smör massor eller mer

## Metod:
 
 - Lägg alla ingredienser i en skål!

 - Blanda ingredienserna jättemycket!

 - Vänta 10 minuter...

 - Stek i stekpanna.

 - Ta inte för mycket smet i pannan, pannkakan blir för tjock då...

### Big Conflict

Trying to make conflicts.

Mad insults commencing....
