\appendix
\section{Γκαλλερί αποτυχημένων προσπαθειών
  παραλληλοποίησης}\label{app:gallery}
Για κλέισιμο, ακολουθεί μια μικρή συλλογή της τέχνης που προέκυψε από διάφορες
αποτυχημένες προσπάθειες παραλληλοποίησης.

\begin{figure}[H]
  \centering
  \caption{Μέγεθος πίνακα 840$\times$840}
  \includegraphics[width=200pt]{fail-diagonal}\label{fig:fail-diagonal}
\end{figure}

\begin{figure}[H]
  \centering
  \begin{subfigure}[b]{0.45\textwidth}
    \caption{1η αποτυχημένη προσπάθεια με CUDA. Μέγεθος πίνακα 840$\times$840. 2 GPU, 2021.}
    \includegraphics[width=\textwidth]{fail-cuda1}\label{fig:fail-cuda1}
  \end{subfigure}
  \hfill
  \begin{subfigure}[b]{0.45\textwidth}
    \caption{``No. 14'', του Mark Rothko, 1960}
    \includegraphics[width=\textwidth]{rothko}\label{fig:rothko}
  \end{subfigure}
\caption{Η επιστήμη αντιγράφει την τέχνη; Ή το αντίστροφο;}
\end{figure}

\begin{figure}[H]
  \centering
  \caption{2η αποτυχημένη προσπάθεια με CUDA. Μέγεθος πίνακα
    840$\times$840. Εκβιασμένη αποτυχία με εκκίνηση του πίνακα με
    τιμές \texttt{HUGE\_VAL}. Το τετράγωνο που παρατηρείται και δείχνει κενό
    αποτελείται από τιμές \texttt{NaN}, ενώ μια διαγώνιός το διασχίζει
  με τιμές που τείνουν στο άπειρο.}
  \includegraphics[width=200pt]{fail-cuda2}\label{fig:fail-cuda2}
\end{figure}

\begin{figure}[H]
  \centering
  \caption{3η αποτυχημένη προσπάθεια με CUDA. Μέγεθος πίνακα 10$\times$10}
  \includegraphics[width=200pt]{fail-cuda3}\label{fig:fail-cuda3}
\end{figure}

\begin{figure}[H]
  \centering
  \caption{4η αποτυχημένη προσπάθεια με CUDA. Μέγεθος πίνακα
    10$\times$10. 2 GPU, Λάθος στις τιμές \texttt{yUp} εντός της kernel.}
  \includegraphics[width=200pt]{fail-cuda4}\label{fig:fail-cuda4}
\end{figure}

\begin{figure}[H]
  \centering
  \caption{5η αποτυχημένη προσπάθεια με CUDA. Μέγεθος πίνακα
    840$\times$840. 2 GPU, Χωρίς ανταλλαγή άλω.}
  \includegraphics[width=200pt]{fail-cuda5}\label{fig:fail-cuda5}
\end{figure}