\subsection{Parallel I/O}\label{sec:results-parallel-io}
\subsubsection{Μέθοδος 1}
\paragraph{Χρόνοι εκτέλεσης}

\begin{table}[H]
  \caption{Χρόνοι εκτέλεσης Parallel I/O (Πολλές μικρές εγγραφές)
    (δευτερόλεπτα)}\label{table:results-parallel-io-method1}  
  \centering
  \begin{tabular}{c c c c c c c c c}
    \toprule
    \multicolumn{9}{c}{\textbf{Χρόνοι εκτέλεσης (s)}}\\
    \midrule
    $\frac{Prob. size}{Procs.}$ & 1 & 2 & 4 & 8 & 16 & 32 & 64 & 80 \\    \midrule
    $100\times 100$&        3.452  &   3.414&6.414   &7.032     &14.681  &---  &---  &--- \\ \midrule    
    $840\times 840$&         96.339&---   &---   &189.427     &---  &---  &---  &---  \\ \bottomrule    
  \end{tabular}  
\end{table}

\subsubsection{Μέθοδος 2}
\paragraph{Χρόνοι εκτέλεσης}
\begin{table}[H]
  \caption{Χρόνοι εκτέλεσης Parallel I/O (Μία εγγραφή ανά σειρά πίνακα)
    (δευτερόλεπτα)}\label{table:results-parallel-io-method2}  
  \centering
  \begin{tabular}{c c c c c c c c c}
    \toprule
    \multicolumn{9}{c}{\textbf{Χρόνοι εκτέλεσης (s)}}\\
    \midrule
    $\frac{Prob. size}{Procs.}$ & 1 & 2 & 4 & 8 & 16 & 32 & 64 & 80 \\    \midrule
    $100\times 100$&    ---     &3.933     &7.596    &6.908   &14.673 &--- &--- &---\\ \bottomrule    
  \end{tabular}  
\end{table}

\subsubsection{Μέθοδος 3}
\paragraph{Χρόνοι εκτέλεσης}
\begin{table}[H]
  \caption{Χρόνοι εκτέλεσης Parallel I/O (Μία εγγραφή για όλον τον υποπίνακα)
    (δευτερόλεπτα)}\label{table:results-parallel-io-method2}  
  \centering
  \begin{tabular}{c c c c c c c c c}
    \toprule
    \multicolumn{9}{c}{\textbf{Χρόνοι εκτέλεσης (s)}}\\
    \midrule
    $\frac{Prob. size}{Procs.}$ & 1 & 2 & 4 & 8 & 16 & 32 & 64 & 80 \\    \midrule
    $100\times 100$&   0.158&0.124 &0.071 &0.067  &0.119  &0.117 &---&---\\ \midrule
    $840\times 840$&   ---  &---   &29.053&9.385  &2.385  &1.014 &0.893&0.875 \\ \midrule    
    $1680\times 1680$& ---  &---   &---   &---    &426.192&17.408&4.167&3.192  \\ \midrule
    $3360\times 3360$& ---  &---   &---   &---    &---    &---   &--- &121.895 \\ \bottomrule
  \end{tabular}  
\end{table}

\subsubsection{Σχόλια}
Παρατηρούμε ότι, λόγω μη διαθεσιμότητας κάποιου parallel filesystem,
τα αποτελέσματα δεν είναι ούτε αναμενόμενα, ούτε συγκρίσιμα.

Με τη Μέθοδο 3, κατά την οποία γίνεται μόνο μία και μεγάλη εγγραφή στο
αρχείο, παρατηρήθηκε μια ελαφρώς αναμενόμενη συμπεριφορά, η οποία όμως
παρουσίασε μεγάλες και απότομες διακυμάνσεις όσο το πρόβλημα μεγάλωνε
σε μέγεθος.