\subsection{Βελτιστοποίηση ακολουθιακού
  προγράμματος}\label{sec:code-seq}
\subsubsection{Προϋπάρχουσες βελτιστοποιήσεις}
Το ακολουθιακό πρόγραμμα που είχε δοθεί περιείχε ήδη κάποιες
βελτιστοποιήσεις, με πιο σημαντική την χρήση δεικτών για τον ορισμό
των πινάκων \texttt{u} και \texttt{u\_old}. Η χρήση δεικτών
διευκολύνει την εναλλαγή παλαιού και νέου πίνακα, χωρίς να καθιστά
αναγκαία την αντιγραφή του \texttt{u} στον \texttt{u\_old} στοιχείο
προς στοιχείο.

\subsubsection{Περαιτέρω βελτιστοποιήσεις}
Οι βελτιστοποιήσεις που εισαγάγαμε ήταν ήσσονος σημασίας και αυτές
περιλαμβάνουν:
\begin{itemize}
\item Μετακίνηση όλων των δηλώσεων μεταβλητών εκτός της κεντρικής
  επανάληψης.
\item Αντικατάσταση της κλήσης της συνάρτησης
  \texttt{one\_jacobi\_iteration} με το περιεχόμενό της στην κεντρική
  επανάληψη του προγράμματος.
\end{itemize}