\subsection{Βελτιστοποίηση Ακολουθιακού Προγράμματος}
\subsubsection{Πρόγραμμα}
\paragraph{Χρόνοι εκτέλεσης}
\begin{table}[H]
  \caption{Χρόνοι εκτέλεσης δοθέντος ακολουθιακού προγράμματος προ και
    μετά της βελτιστοποίησης (δευτερόλεπτα)}\label{table:results-mpi-seqeuential-improvement}  
  \centering
  \begin{tabular}{c c c}
    \toprule
    \multicolumn{3}{c}{\textbf{Χρόνοι εκτέλεσης (s)}}\\
    \midrule
    Prob.\ size & Προ βελτιστοποίησης & Μετά βελτιστοποίησης \\
    \midrule
$840\times 840$     & 0.878   & 0.841    \\
$1680\times 1680$   & 3.374   & 3.214    \\
$3360\times 3360$   & 13.347  & 12.719   \\
$6720\times 6720$   & 53.250  & 50.734   \\
$13440\times 13440$ & 212.876 & 202.845  \\
$26880\times 26880$ & 851.197 & 811.996 
  \end{tabular}  
\end{table}
\begin{figure}[H]
  \centering
  \caption{Χρόνοι εκτέλεσης δοθέντος ακολουθιακού προγράμματος προ και
    μετά της βελτιστοποίησης (δευτερόλεπτα)}
  \includegraphics[width=\textwidth]{sequential_improvement}\label{fig:sequential_improvement}
\end{figure}
\subsubsection{Σχόλια}
Η βελτίωση στην απόδοση ήταν μικρότερη από ότι αναμενότα (της τάξης
του 4.6\%). Ενδεχομένως να υπάρχει περαιτέρω περιθώριο βελτίωσης.