# Özel Ders Formatında A'dan Z'ye C# 10 Programlama Eğitimi

***
# [Bu notları Gençay Yıldız hocamın sayesinde izlediğim bu playlistten öğrendim.](https://www.youtube.com/playlist?list=PLQVXoXFVVtp1o3nq3-IXv42bPaFlzroBE)  Herkesin izlemesini tavsiye ederim. Mükemmel bir anlatım. Böyle mükemmel bir içerikli [Türkçe kaynağı](https://www.youtube.com/c/Gen%C3%A7ayY%C4%B1ld%C4%B1z) hiçbir yerde bulamazsınız.
***

- ## [BAŞLARKEN](https://gitlab.com/dotnetcoreapplications/gencayyildiz/CSharp_10_Programlama_Egitimi/-/blob/main/1-Ba%C5%9Flarken/ReadMe.md)
- ## [DEĞİŞKEN NEDİR?](https://gitlab.com/dotnetcoreapplications/gencayyildiz/CSharp_10_Programlama_Egitimi/-/blob/main/2-De%C4%9Fi%C5%9Fken%20Nedir/ReadMe.md)
- ## [KOD KONSEPTİ NASILDIR?](https://gitlab.com/dotnetcoreapplications/gencayyildiz/CSharp_10_Programlama_Egitimi/-/blob/main/3-Kod%20Konsepti%20Nas%C4%B1ld%C4%B1r/ReadMe.md)
- ## [TÜR DÖNÜŞÜMLERİ(TYPE CONVERSION)](https://gitlab.com/dotnetcoreapplications/gencayyildiz/CSharp_10_Programlama_Egitimi/-/blob/main/4-T%C3%BCr%20D%C3%B6n%C3%BC%C5%9F%C3%BCmleri(Type%20Conversion)/ReadMe.md)
- ## [OPERATÖRLER](https://gitlab.com/dotnetcoreapplications/gencayyildiz/CSharp_10_Programlama_Egitimi/-/blob/main/5-Operat%C3%B6rler/ReadMe.md)
- ## [AKIŞ KONTROL MEKANİZMALARI](https://gitlab.com/dotnetcoreapplications/gencayyildiz/CSharp_10_Programlama_Egitimi/-/blob/main/6-Ak%C4%B1%C5%9F%20Kontrol%20Mekanizmalar%C4%B1/ReadMe.md)
- ## [HATA KONTROL MEKANİZMALARI](https://gitlab.com/dotnetcoreapplications/gencayyildiz/CSharp_10_Programlama_Egitimi/-/blob/main/7-Hata%20Kontrol%20Mekanizmalar%C4%B1/ReadMe.md)
- ## [DÖNGÜLER](https://gitlab.com/dotnetcoreapplications/gencayyildiz/CSharp_10_Programlama_Egitimi/-/blob/main/8-D%C3%B6ng%C3%BCler/ReadMe.md)
- ## [KONSEPTLİ KEYWORDLER/KONSEPTSİZ KEYWORDLER?](https://gitlab.com/dotnetcoreapplications/gencayyildiz/CSharp_10_Programlama_Egitimi/-/blob/main/9-Konseptli%20Keywordler%26Konseptsiz%20Keywordler/ReadMe.md)
- ## [YARDIMCI MANEVRA KOMUTLARI](https://gitlab.com/dotnetcoreapplications/gencayyildiz/CSharp_10_Programlama_Egitimi/-/blob/main/10-%20Yard%C4%B1mc%C4%B1%20Manevra%20Komutlar%C4%B1/ReadMe.md)
- ## [EKSTRA BİLGİ](https://gitlab.com/dotnetcoreapplications/gencayyildiz/CSharp_10_Programlama_Egitimi/-/blob/main/11-Ekstra%20Bilgi/ReadMe.md)
- ## [DİZİLER(ARRAYS)](https://gitlab.com/dotnetcoreapplications/gencayyildiz/CSharp_10_Programlama_Egitimi/-/blob/main/12-Diziler(Arrays)/ReadMe.md)
- ## [STRING TİPİ ANALİZİ VE STRING FONKSİYONLARI](https://gitlab.com/dotnetcoreapplications/gencayyildiz/CSharp_10_Programlama_Egitimi/-/blob/main/13-String%20Tipi%20Analizi%20ve%20String%20Fonksiyonlar%C4%B1/ReadMe.md)
- ## [DİZİLERDE VERİSEL PERFORMANS](https://gitlab.com/dotnetcoreapplications/gencayyildiz/CSharp_10_Programlama_Egitimi/-/blob/main/14%20-%20Dizilerde%20Verisel%20Performans/ReadMe.md)
- ## [REGULAR EXPRESSIONS(DÜZENLİ İDADELER)](https://gitlab.com/dotnetcoreapplications/gencayyildiz/CSharp_10_Programlama_Egitimi/-/blob/main/15-Regular%20Expressions(D%C3%BCzenli%20%C4%B0fadeler)/ReadMe.md)
- ## [KOLEKSİYON YAPILARI](https://gitlab.com/dotnetcoreapplications/gencayyildiz/CSharp_10_Programlama_Egitimi/-/blob/main/16-Koleksiyon%20Yap%C4%B1lar%C4%B1/ReadMe.md)
- ## [FOREACH İTERASYONU](https://gitlab.com/dotnetcoreapplications/gencayyildiz/CSharp_10_Programlama_Egitimi/-/blob/main/17-Foreach%20Iterasyonu/ReadMe.md)
- ## [HAZIR SINIFLAR & FONKSİYONLAR](https://gitlab.com/dotnetcoreapplications/gencayyildiz/CSharp_10_Programlama_Egitimi/-/blob/main/18-Haz%C4%B1r%20S%C4%B1n%C4%B1flar%20%26%20Fonksiyonlar/ReadMe.md)
- ## [METOTLAR(FUNCTIONS)](https://gitlab.com/dotnetcoreapplications/gencayyildiz/CSharp_10_Programlama_Egitimi/-/blob/main/19-Metotlar(Functions)/ReadMe.md)
