***
# [Bu notları Gençay Yıldız hocamın sayesinde izlediğim bu playlistten öğrendim.](https://www.youtube.com/watch?v=48Z75_jZHv0&list=PLQVXoXFVVtp306cqgKyC8NoxCmHIuWVBK)  Herkesin izlemesini tavsiye ederim. Mükemmel bir anlatım. Böyle mükemmel bir içerikli [Türkçe kaynağı](https://www.youtube.com/c/Gen%C3%A7ayY%C4%B1ld%C4%B1z) hiçbir yerde bulamazsınız.
***

- ## [NESNE TABANLI PROGRALAMA(OOP)](https://gitlab.com/dotnetcoreapplications/gencayyildiz/Nesne-Tabanli-Programlama-OOP/-/blob/main/1-NESNE%20TABANLI%20PROGRALAMA(OOP)/ReadMe.md)
- ## [SINIF(CLASS)](https://gitlab.com/dotnetcoreapplications/gencayyildiz/Nesne-Tabanli-Programlama-OOP/-/blob/main/2-SINIF(CLASS)/ReadMe.md)
- ## [NESNE(OBJECT)](https://gitlab.com/dotnetcoreapplications/gencayyildiz/Nesne-Tabanli-Programlama-OOP/-/blob/main/3-NESNE(OBJECT)/ReadMe.md)
- ## [ENCAPSULATION](https://gitlab.com/dotnetcoreapplications/gencayyildiz/Nesne-Tabanli-Programlama-OOP/-/blob/main/4-ENCAPSULATION/ReadMe.md)
- ## [RECORDS(C# 9.0)](https://gitlab.com/dotnetcoreapplications/gencayyildiz/Nesne-Tabanli-Programlama-OOP/-/blob/main/5-RECORDS%20(C%23%209.0)/ReadMe.md)
- ## [OZEL SINIF ELEMANLARI](https://gitlab.com/dotnetcoreapplications/gencayyildiz/Nesne-Tabanli-Programlama-OOP/-/blob/main/6-OZEL%20SINIF%20ELEMANLARI/ReadMe.md)
- ## [OZEL RECORD ELEMANLARI](https://gitlab.com/dotnetcoreapplications/gencayyildiz/Nesne-Tabanli-Programlama-OOP/-/blob/main/7-OZEL%20RECORD%20ELEMANLARI/ReadMe.md)
- ## [INHERITANCE](https://gitlab.com/dotnetcoreapplications/gencayyildiz/Nesne-Tabanli-Programlama-OOP/-/blob/main/8-INHERITANCE/ReadMe.md)
- ## [SANAL YAPILAR](https://gitlab.com/dotnetcoreapplications/gencayyildiz/Nesne-Tabanli-Programlama-OOP/-/blob/main/9-SANAL%20YAPILAR/ReadMe.md)
- ## [POLIMORFIZM](https://gitlab.com/dotnetcoreapplications/gencayyildiz/Nesne-Tabanli-Programlama-OOP/-/blob/main/10-POLIMORFIZM/ReadMe.md)
- ## [NESNELER ARASI ILISKI TURLERI](https://gitlab.com/dotnetcoreapplications/gencayyildiz/Nesne-Tabanli-Programlama-OOP/-/blob/main/11-NESNELER%20ARASI%20ILISKI%20TURLERI/ReadMe.md)
- ## [Sınıf Modeline Özel Keyword'ler](https://gitlab.com/dotnetcoreapplications/gencayyildiz/Nesne-Tabanli-Programlama-OOP/-/blob/main/12-S%C4%B1n%C4%B1f%20Modeline%20%C3%96zel%20Keyword'ler/ReadMe.md)
- ## [sealed Keyword'ü Nedir Ne Amaca Hizmet Etmektedir](https://gitlab.com/dotnetcoreapplications/gencayyildiz/Nesne-Tabanli-Programlama-OOP/-/blob/main/13-sealed%20Keyword'%C3%BC%20Nedir%20Ne%20Amaca%20Hizmet%20Etmektedir/ReadMe.md)
- ## [Partial Yapıları İnceleyelim](https://gitlab.com/dotnetcoreapplications/gencayyildiz/Nesne-Tabanli-Programlama-OOP/-/blob/main/14-Partial%20Yap%C4%B1lar%C4%B1%20%C4%B0nceleyelim/ReadMe.md)
- ## [Abstraction Kavramı Nedir](https://gitlab.com/dotnetcoreapplications/gencayyildiz/Nesne-Tabanli-Programlama-OOP/-/blob/main/15-Abstraction%20Kavram%C4%B1%20Nedir/ReadMe.md)
- ## [Abstract Class Nedir? Ne Amaçla Kullanılmaktadır?](https://gitlab.com/dotnetcoreapplications/gencayyildiz/Nesne-Tabanli-Programlama-OOP/-/blob/main/16-Abstract%20Class%20Nedir%20Ne%20Ama%C3%A7la%20Kullan%C4%B1lmaktad%C4%B1r/ReadMe.md)
