Path-uri si alias-uri configurate implicit:

* ANTLRv4 jar: in /usr/local/lib
* Eclipse: in /usr/local/bin/eclipse-ide
* Intellij IDEA: in /usr/local/bin/intellij

===============================================================================

Dacă funcția de Copy-Paste nu merge corect între guest și host pe VirtualBox,
încercați următorii pași:

- Cu mașina virtuală pornită, intrați in meniul "Devices" al Virtualbox și apoi
"Insert Guest Additions CD image...".

- Într-un terminal al mașinii virtuale dați următoarele comenzi:

mkdir test
sudo mount -o ro /dev/sr0 ./test
cd ./test
sudo ./VBoxLinuxAdditions.run
reboot

