### Дане завдання не обов'язкове для виконання

## Завдання

Реалізувати функцію повного клонування об'єкта. Завдання має бути виконане на чистому Javascript без використання бібліотек типу jQuery або React.

#### Технічні вимоги:
- Написати функцію для  повного рекурсивного клонування об'єкта (без єдиної передачі за посиланням, внутрішня вкладеність властивостей об'єкта може бути досить великою).
- Функція повинна успішно копіювати властивості у вигляді об'єктів та масивів на будь-якому рівні вкладеності.
- У коді не можна використовувати вбудовані механізми клонування, такі як функція Object.assign() або спред-оператор.

#### Література:
- [Объекты как ассоциативные массивы](https://learn.javascript.ru/object)
- [Деструкруризация](https://learn.javascript.ru/destructuring)
- [Рекурсия, стек](https://learn.javascript.ru/recursion)
- [Array.isArray()](https://developer.mozilla.org/ru/docs/Web/JavaScript/Reference/Global_Objects/Array/isArray)


