# Zavrsni program-usmeni
Ovo je projekt koji je napravljen za usmeni ispit. 
Svi fajlovi koji su potrebni za rad projekta se nalaze tu u ovome repositoriju.
Kako bi bilo moguce koristiti admin dio projekta potrebne su sljedeće informacije:
Username:Polanc
Password:Doki


