# VEGA TNT April, 2022 - Demo materijal

Ovde mozete videti celokupan kod koji se koristio u prezentaciji - imate svu slobodu da ga skinete i isprovate da radite sa njim.

U svakom projektu je ostavljeno uputstvo kako pokrenuti web aplikaciju i kako od nje napraviti web komponentu i time upoznati se sa konceptom mikroservisa!

P.S - Uskrs dolazi, i nas kod tajne krije! Da li mozes da ih nadjes sve 3?
