// Теоретичні питання

// Опишіть своїми словами що таке Document Object Model (DOM)
Об'єктна модель документа , яку браузер створює в пам'яті комп'ютера на основі НТМЛ коду отриманого від сервера. Більш простими словами - це є нтмл теги у вигляді дерева тегів
// Яка різниця між властивостями HTML-елементів innerHTML та innerText?
Для innerText ми не можемо вставляти НТИЛ теги, він ігнорує відступи, повертає текст БЕЗ вкладеного тегу - для innerHTML вони протилежні

// Як можна звернутися до елемента сторінки за допомогою JS? Який спосіб кращий?
за допомогою пошуку по тегу\класу через querySelector
