# HW-3

## Networking fundamantals


### Hometask
1. Переглянути один з запропонованих курсів (на youtube)
2. Використовуючи репозиторій з минулого заняття, створіть нові гілку dev (якщо ви не видалили попередню то видаліть, використовуючи консоль)
3. В гілці dev створіть директорію з назвою заняття, в директорії файл (network.txt) з наступним змістом
   - визначте чому дорівнює префікс маски /25
   - визначте скільки ІР адрес можливо використати для хостів у CIDR блоці 10.1.1.0 з префіксом маски /25
   - визначте адресу мережі з цього з CIDR блоку
   - визначте адресу broadcast дл цієї мережі
   - визначте початкову і кінцеву ІР з цього ж CIDR блоку
4. Додайте ці зміни в гілку dev, створіть пул реквест, додайте ментора в ревювери, після його погодження змержіть зміни з main гілкою