1)program in care sa se sorteze un vector de valori prin metoda insertiei
2)program pentru determinarea coloanelor dintr-o matrice, ale caror elemente constituie o progresie gemetrica
a pikt la seria A

test 8

1)program care determina pozitia dintr-un vector la intalnirea unei valori
2)produsul scalar pt fiecare 2 linii ale unei matrici

alte teste :1)cv cu polinomu' la alte numere
            2) matricea la o anumita putere


au fost 6 nr
1) intersectia a 2 vectori
2)inmultirea dintre un vector si o matrice
1)reuniunea(conform teoriei multimilor)a 2 vectori ordonati
2)determinarea transpusei unei matrici dreptunghice.

1.	reuniunea(conform teoriei multimilor)a 2 vectori ordonati
2.	determinarea transpusei unei matrici dreptunghice.
3.	intersectia a 2 vectori
4.	inmultirea dintre un vector si o matrice
5.	program care determina pozitia dintr-un vector la intalnirea unei valori
6.	produsul scalar pt fiecare 2 linii ale unei matrici
7.	polinomu
8.	matricea la o anumita putere
9.	elementul maxim dintr-o matrice
10.	program in care sa se sorteze un vector de valori prin metoda insertiei
11.	program pentru determinarea coloanelor dintr-o matrice, ale caror elemente constituie o progresie gemetrica
