Додаємо нове домашнє завдання у новий репозиторій: Потрібно створити новий проєкт на Gitlab, а на комп'ютері потрібно створити папку куди ми колнуємо цей проєкт.
В ній відкриваем git bush та пишемо git clone *посилання на проєкт беремо на сторінці проєкту у gitlab*. У нас створюється папка із назвою нашого проєкту. Далі відкріваємо її у Webstorm, та налаштовуємо .gitignore.
Потім у git bash у папці проєкту прописуємо "git add .", потім додаємо коміт командою "git commit -m 'коментар того що зробили'". Потім відправляємо на Gitlab командою "git push"

Додаэмо існуюче домашнє завдання у новий репозиторій на Gitlab: Створюємо новий проєкт на Gitlab. Заходимо у папку з проектом на локальному копм'ютері, відкриваємо git bush у цій папці та прописуемо "git init --initial-branch=main".
Прописуємо команду "git remote add origin *посилання на проєкт беремо на сторінці проєкту у gitlab*". Далі пишемо команду "git add .", та "git commit -m 'коментар того що зробили'". Остання команда "git push --set-upstream origin main"