[Italy, London, Iceland, USA, China]
אלו 5 המדינות שהלווין יכול לצלם בהן. על פי המדינות האלה יש לחשב טווח תקינות, האם הגיוני שהלווין יצלם את המדינה הנבחרת בהתחשב בקבועי מרחק שווים.
למשל, אם נתון לי 5 שעות של הקפה, בין השעה ה0-1 אני אוכל לצלם באיטליה, בין השעות 1-2 אני אוכל לצלם בלונדון, בין השעות 2-3 איסלנד, 3-4 ארה"ב, 4-5 סין.
אם נתון לי 3 שעות של הקפה, בין השעה ה0 ל36 דקות הראשונות אני אוכל לצלם באיטליה, בין ה36 דקות הראשונות ל72 אני אוכל לצלם באיטליה...