\section{Wspólne moduły}
Poniżej przedstawiono implementacje modułów używanych zarówno przez aplikację desktopową jak i aplikację mobilną.

\input{chapters/implementation/modules/crypto}

\input{chapters/implementation/modules/input}

\input{chapters/implementation/modules/pairing}