\section{Testy}
Ze względu na ograniczoną dostępność różnych konfiguracji sieciowych przetestowano jedynie przebijanie EDM na EIM. Mimo, że to najtrudniejszy przypadek, testy te powiodły się. Możliwe było sterowanie kursorem komputera znajdującego się za pojedynczym EIM w protokole IPv4 (całkowity brak IPv6), przy pomocy telefonu połączonego z internetem przez LTE, dysponującym mapowaniem EDM w protokole IPv4.

Możliwa jest obsługa wielu klientów, wiele telefonów może jednocześnie sterować jednym kursorem, łącząc się zarówno lokalnie jak i zdalnie.

Połączenia lokalne są możliwe bez udziału serwera parującego co pozwala korzystać z aplikacji nawet w sieciach lokalnych bez dostępu do internetu.