import { Meta, Story, Canvas, Description } from '@storybook/addon-docs/blocks';
import { withKnobs, select } from '@storybook/addon-knobs';
import { DialogSize } from './dialog-size.enum';
import readme from './readme.md';

<Meta
	title="dialog/digi-dialog"
  decorators={[withKnobs]}
	parameters={{
		actions: {
			handles: ['afPrimaryButtonClick', 'afSecondaryButtonClick', 'afOnBlur']
		}
	}}
/>

<!-- Description pulled from auto generated Stencil docs -->

<Description markdown={readme} />

## Standard

Description text!

<Canvas>
	<Story name="Standard primary">
		/* html */
		{`
      <script>
       document.addEventListener('afPrimaryButtonClick', (e) => {
        console.log('Primär klick',e.detail)
      })
      document.addEventListener('afSecondaryButtonClick', (e) => {
        console.log('Sekundär klick',e.detail)
      }) 
      document.addEventListener('afOnClick', (e) => {
        if(e.target.getAttribute('id') === 'open-btn'){
          document.getElementById('dialog').setAttribute('af-show-dialog', 'true')
        }
      })
      document.addEventListener('afOnClose', () => {
        document.getElementById('dialog').setAttribute('af-show-dialog', 'false')
      })
      </script>
      <digi-typography>
        <digi-button id="open-btn"  af-variation="primary" (afOnClick)="()=>{}">Open dialog</digi-button>
        <digi-dialog 
          id="dialog"
          af-variation="primary"
          af-size="${select(
            'Storlek',
            [
              DialogSize.SMALL,
              DialogSize.MEDIUM,
              DialogSize.LARGE
            ],
            DialogSize.MEDIUM,
          )}"
          af-show-dialog="false"
          af-close-button-text="Close" 
          af-heading="Dialog header" 
          af-heading-level="h2" 
          af-primary-button-text="Primary button" 
          af-secondary-button-text="Secondary button"
          af-fallback-element-selector="h1"
          (afPrimaryButtonClick)="()=>{}"
          (afSecondaryButtonClick)="()=> {}"
          (afOnFocus)="()=>{}"
        >
          <p>
            Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit.
          </p>
        </digi-dialog>
       </digi-typography>
    `}
	</Story>
</Canvas>

## Standard secondary

Description text!

<Canvas>
	<Story name="Standard secondary">
		/* html */
		{`
        <script>
       document.addEventListener('afPrimaryButtonClick', (e) => {
        console.log('Primär klick',e.detail)
      })
      document.addEventListener('afOnClick', (e) => {
      if(e.target.getAttribute('id') === 'open-btn'){
        document.getElementById('dialog').setAttribute('af-show-dialog', 'true')
      }
      })
      </script>
      <digi-typography>
     <digi-button id="open-btn"  af-variation="primary" (afOnClick)="()=>{}">Open dialog</digi-button>
    <digi-dialog 
    id="dialog"
    af-variation="secondary"
    af-size="small"
    af-show-dialog="false"
    af-close-button-text="Close" 
    af-heading="Dialog heading" 
    af-heading-level="h2" 
    af-primary-button-text="Primary button" 
    af-secondary-button-text="Secondary button"
    af-fallback-element-selector="h1"
    (afPrimaryButtonClick)="()=>{}"
    >
    <p>
      Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. 
      Vivamus ut eros laoreet, tincidunt urna quis, ultricies metus. 
      Praesent luctus at mi sit amet sagittis. Etiam et consectetur risus.
      Nullam et tellus nec nisi facilisis placerat ac non dui. Duis tempor, 
      erat ac porta cursus, lectus felis laoreet purus, vitae accumsan arcu nisl eget sem. 
      Sed molestie erat in ornare pretium. Sed sed metus mauris.
    </p>
  </digi-dialog>
       </digi-typography>
    `}
	</Story>
</Canvas>
