# Docker
Zde je Dockerfile pro image, který je využíván pro vývoj. Posutp jak vše zprovoznit se nachází v adresáři `../Tools`.
<br>
Stack se nahodí pomocí: skriptu v tools <br>
Stack se shodí pomocí: `docker-compose stop docker-compose.yml` <br>
V kontejneru se dá pliakce spusti na púozadí - `node server.js &`

DOPLNIT