<WebBox ID="kontrate">
\documentclass[a4paper,12pt]{article}
\usepackage{graphicx}
\begin{document}
\begin{flushleft}
REPUBLIKA E SHQIPERISE
\\SHTYPSHKRONJA ILAR sh.p.k
\\Adresa: Zogu i Zi
\\(Ish-nderrmarrja U.E.M.)
\\Tel.: 226644; Fax 230774.
\hfill
Tirane, me {{date_kontrate}}
\end{flushleft}
\vspace{0.5cm}

\begin{center}
  \LARGE
  Kontrate
\end{center}
\begin{center}
  \large
  Nr. {{nr_kontrate}} date {{date_kontrate}}
\end{center}

\vspace{1cm}

E lidhur sot me date {{date_kontrate}} ndermjet paleve:
\\Shtypshkronjes ``ILAR'' sh.p.k Tirane, si prodhuese dhe shitese perfaqesuar
nga z. {{pala_ilar}} dhe perfaqesuesit te firmes (ose personit), si bleres
i perfaqesuar nga z. {{pala_porositese}}.



% \section*{Abstract}
% \section{Introduction}

\end{document}
</WebBox>
