# Теоретичні питання

## Опишіть, як можна створити новий HTML тег на сторінці

З використанням createElement, або innerHTML, або insertAdjacentHTML

## Опишіть, що означає перший параметр функції insertAdjacentHTML і опишіть можливі варіанти цього параметра

Визначає місце, куди буде вставлено значення другого параметра. Може бути beforebegin, afterbegin, beforeend, afterend.

## Як можна видалити елемент зі сторінки?

З використанням remove
