# Теоретичні питання

## Опишіть своїми словами що таке Document Object Model (DOM)

Представлення структури документа у вигляді дерева елементів, яке використовується для роботи зі структурою і вмістом цього документа

## Яка різниця між властивостями HTML-елементів innerHTML та innerText?

innerHTML дозволяє вставити html-код (з використанням тегів), а innerText вставить просто текст, навіть якщо прописати в ньому теги

## Як можна звернутися до елемента сторінки за допомогою JS? Який спосіб кращий?

За id, name, tagName, className
Але найбільш універсальні і найкращі способи - querySelector та querySelectorAll
