# Теоретичні питання

## Опишіть своїми словами як працює метод forEach

Метод перебирає всі елементи масиву, на кожному етапі повертаючи елемент, індекс цього елемента і сам масив

## Як очистити масив?

Присвоїти масиву нове значення [], або встановити довжину масиву 0, або використати метод splice на всю довжину масиву

## Як можна перевірити, що та чи інша змінна є масивом?

Використати Array.isArray(масив)
