# Теоретичні питання

## Опишіть своїми словами, що таке екранування, і навіщо воно потрібне в мовах програмування

Екранування - це встановлення приватних властивостей об'єкта (для яких заборонено зовнішній прямий доступ)

## Які засоби оголошення функцій ви знаєте?

Оголошення функції і функціональний вираз

## Що таке hoisting, як він працює для змінних та функцій?

Hoisting - це підняття
На прикладі оголошення функції: функцію можна викликати раніше, ніж вона оголошена у коді