# Теоретичні питання

## Опишіть своїми словами, що таке метод об'єкту

Це функція, яка працює всередині об'єкту

## Який тип даних може мати значення властивості об'єкта?

Будь-які типи, включно з object, а також може бути визначено метод

## Об'єкт це посилальний тип даних. Що означає це поняття?

Значенням об'єкту не є якесь конкретне значення, а є посилання на значення.
