# Теоретичні питання

## Описати своїми словами навіщо потрібні функції у програмуванні

Функції використовуються для того, щоб не повторювати частини коду, які виконуються декілька разів

## Описати своїми словами, навіщо у функцію передавати аргумент

Для того, щоб передати певне значення змінної області видимості функції, та проводити з цим значенням якісь операції

## Що таке оператор return та як він працює всередині функції?

return повертає результат виконання функції. Якщо його не визначено, то функція повертає undefined
