# Теоретичні питання

## Описати своїми словами у кілька рядків, навіщо у програмуванні потрібні цикли

Для багаторазового повторення однакових дій

## Опишіть у яких ситуаціях ви використовували той чи інший цикл в JS

Цикл for може використовуватися у тих випадках, коли гіпотетично цикл може і не виконатися жодного разу
Для циклу while можна задати менше обов'язкових параметрів (наприклад, один логічний `i < 0`)
Цикл do while дозволяє виконати дію як мінімум 1 раз

## Що таке явне та неявне приведення (перетворення) типів даних у JS?

Перетворення, яке відбувається автоматично, без застосування методів перетворення. Наприклад, у випадку використання оператора порівняння рядка з числом ("1" < 3) рядок "1" буде перетворено у число 1.
