# Теоретичні питання

## Які існують типи даних у Javascript?

number, string, boolean, array, object, null, NaN, undefined

## У чому різниця між == і ===?

== - нестрога рівність, можуть бути рівними значення різних типів
=== - строга рівність, можуть бути рівними значення лише одного типу

## Що таке оператор?

Символи, які використовуються для виконання певних дій з операндами
