# Теоретичні питання

## Як можна оголосити змінну у Javascript?

За допомогою const (змінні, які не будуть змінюватися) або let (змінні, які будуть змінюватися).
Також існує var, однак його використання застаріле, оскільки викликає проблеми з областями видимості.

## У чому різниця між функцією prompt та функцією confirm?

prompt виводить модальне вікно з полем для вводу, а також кнопками OK і Cancel
confirm виводить модальне вікно лише кнопками OK і Cancel

## Що таке неявне перетворення типів? Наведіть один приклад

Перетворення, яке відбувається автоматично, без застосування методів перетворення. Наприклад, у випадку використання оператора порівняння рядка з числом ("1" < 3) рядок "1" буде перетворено у число 1.
