# image-editor

## 4. Editor fotografii
Descriere: Permite utilizatorului să încarce și să editeze fotografii (imagini raster în format JPEG, PNG, ...).
- [x] 1p - încărcare imagine prin drag and drop sau control input de tip file și salvare rezultat final
- [x] 1p - implementare selecție (inițial toată imaginea, modificare cu mouse down - mouse up, similar cu mecanismul de
selecție din Microsoft Paint)
- [x] 1p - crop interactiv (utilizatorul trebuie să poată selecta zona din imagine cu ajutorul mouseului)
- [x] 1.5p - aplicare efect ales de către utilizator pe o zonă selectată din imagine
- [ ] 1p - scalare imagine cu păstrarea proporțiilor (utilizatorul va furniza noua lățime sau noua lungime)
- [x] 1p - adăugare text (utilizatorul furnizează textul, dimensiunea, culoarea, poziția)
- [ ] 1p - afișare continuu (și în timpul modificării selecției) histogramă de culoare pentru selecția curentă
- [ ] 1.5p - mutare selecție (folosind mouse-ul și tasta Shift)
- [x] 0.5p - ștergere selecție -> pixelii din selecție vor deveni albi

