1 Опишіть, як можна створити новий HTML тег на сторінці.
document.createElement('element HTML')
2 Опишіть, що означає перший параметр функції insertAdjacentHTML і опишіть можливі варіанти цього параметра.
Перший параметр функції означає місце вставки тексту (до, після початку, перед окінченням, після окінчення обранного елементу)"beforebegin", "afterbegin", "beforeend", "afterend".
3 Як можна видалити елемент зі сторінки?
.remove() - видаляє елемент з dom