## Теоретичні питання
1. Опишіть своїми словами що таке Document Object Model (DOM)
Вибудованная браузером модель сторінки (документа) у вигляді ієрархії об'єктів. Головний об'єкт window
2. Яка різниця між властивостями HTML-елементів innerHTML та innerText?
inner - це будь-який вміст елемента , а текст - це лише текстю
3. Як можна звернутися до елемента сторінки за допомогою JS? Який спосіб кращий?
метод вібирають згідно того, що елемент з живої коллекціі (getElementBy.... id/ClassName/TagName) , чи не живі (завантажені а не створені) - (querySelector, querySelectorAll), 