1. Опишіть своїми словами як працює метод forEach.
Перебирає кожне зі значень масиву. Each (en) - кожен. forEach більш сучастний і лакоічніший засіб для перебору саме масиву, ніж for. 

2. Як очистити масив?
Най простіший спосіб очистити масив - вказати його довжину 0. (arr.length = 0;).
Відмінити НЕМОЖЛИВО!!!

3. Як можна перевірити, що та чи інша змінна є масивом?
Array.isArray(перевіряєме) - якщо true - це масив, false - не масив.