1.Опишіть своїми словами, що таке метод об'єкту.
це функція, яку зробили властивістю об'єкту

2.Який тип даних може мати значення властивості об'єкта?
String, Number, Arrey, Date, Object.

3.Об'єкт це посилальний тип даних. Що означає це поняття?
До значення властивостей записується змінні, отже якщо зникне сама змінна - то і властивість не буде містити данних - бо вони не перезаписуються у властивість а мають лише "посилання на змінну".