1. Описати своїми словами навіщо потрібні функції у програмуванні.
 Функція - один з основних робочих механізмів JS. Це спосіб провести маніпуляції з данними. Функції дозволяють віконувати закладанний у них код одразу при завантаженні, по "ходу документу" .js, і "відтерміновано"
2. Описати своїми словами, навіщо у функцію передавати аргумент.
Аргумент - це вказівка, з якими саме данними слід проводити дії, що саме обчислювати і якими засобами (Callback).
3. Що таке оператор return та як він працює всередині функції?
return прериває виконання функції, а також він повертає результат обчислень.