# homework_basic JS2


1. Які існують типи даних у Javascript?
    string
    number
    bollean
    Nan
    indefaint
    null
    object

2. У чому різниця між == і ===?
    ===  строге, до відмінності типів, порівняння
    == порівняння. відрізняє CaMeLcAsE, але не порівнює типи. 2 == "2" дає true

3. Що таке оператор?
    Будь-яка дія (математична/логічна), за допомогою яких  опрацьовують змінні.