Відповідь на теоретичні питнання
1.Як можна оголосити змінну у Javascript?
const
let
var
2.У чому різниця між функцією prompt та функцією confirm?
prompt - робить запит данних від user. Може надати:
Defolt - string
не явне перетворення - Number, або метеод Number попереду prompt
null - при незаповненні користувачем вікна відповіді
confirm - лише інформує користувача, повертає true || false
3.Що таке неявне перетворення типів? Наведіть один приклад.
            let a = prompt('what "a"?');
            let b = prompt('what "b"?')
                           console.log(a*b)
             24
            
Ми не використовували ніяких додадкових методів,
але у консоль виведено саме результат математичної дії

-------------------------
Будьласка, дайте відгук, як краще відповідати на теориетичну частину (readme.md vs file html)?