Поясніть своїми словами, як ви розумієте, що таке деструктуризація і навіщо вона потрібна

Деструктуризація створює копію об'єкта чи то масиву (того, що можливо ітерувати ), їх вкладенностей, не змініючи початкового об'єкту. Доступна з ЕС6