1. Наведіть кілька прикладів, коли доречно використовувати в коді конструкцію try...catch.

ця конструкція - захист для програми, від припинення виконання коду, якщо у коді буде/стане через непередбачені обставини, помилка.
не варто використовувати цю консткукцію, у setTimeOut - не спрацює