[Зверстати макет](https://www.figma.com/file/l1FhwwstXOojKghN3QyU0c/Simple-photo?node-id=0%3A1)

Зробити верстку максимально близькою до макета. По можливості повторити розташування елементів, відступи, розмір шрифту, кольори. Зображення можна замінити на будь-яке. Текст для абзаців теж можна взяти будь-який.

Намагайтеся максимально використовувати селектори за класами і намагатися правильно називати класи. 

**Технічні вимоги до верстки:**

1. Навігаційне меню має бути оформлене у вигляді списку з посиланнями
2. Структура має бути оформлена за допомогою семантичних тегів header, main, footer
3. Текст на сторінці має бути оформлений у вигляді двох параграфів
4. Заголовок на сторінці має бути оформлений за допомогою тега h2
5. Пункт меню "Home" повинен вести на сайт https://dan-it.com.ua/uk/ та відкривати посилання у новому вікні
