.. _messaging:

Okamžitá textová komunikácia s ambulanciou
==========================================

.. todo:: Užívatelia sú prepojení globálnym systémom doručovania správ. Je možné im doručiť správy, upozornenia adresne alebo na základe zjednocujúcich kritérií (napr. špecializácia)