.. _exchange:

Adresovanie správ
=================

.. todo:: Ambulancia má možnosť overiť komunikačný kanál s pacientom cez email (v budúcnosti aj telefónne číslo). Takto overený kontakt môže používať emailového klienta alebo stránku https://napislekarovi.sk na komunikáciu s lekárom.