.. _extendcs:

Aktualizácia liekov, pomôcok, potravinových doplnkov
====================================================

.. todo:: Dodávatelia položiek, ktoré nie sú súčasťov dát zverejnených v rámci dátových súborov NCZI majú možnosť pridať vlastné informácie.