# About Me

![MEDAVENI](img/MEDAVENI.jpg)

# Mijn naam is Adjako Daveni. CEO of TSB Consultancy en  manager van Daveni Vruchtensappen en Ijsjes.
Ondernemer,Moeder van 3 geweldige kids, motivational speaker en trainer.
Ik ben nog student. Ik studeer Business Informatics in ICT bij de University of Applied Science and Technology (UNASAT)
Ondernemen is mijn passie. Ik kom helemaal van het distrikt Sipaliwini.
Momenteel verdiep ik mij in Agriculture.
Ik geloof dat de toekomst van het platte land veel beter en mooier kan worden dan we denken door Technologie te stimuleren en verbeteren binnen onze binnenlandse bewoners.
ICT en landbouw is een interactieve evenement om getuige te zijn van de veranderingen op het platte land met behulp van ICT. 
Met de Girls in ICT Innovation Bootcamp heb ik nu een duidelijk beeld van wat ik wil bereiken.
Het versterken van het platteland bij innovaties waaronder digitale diensten aanbieden op het gebied van lanbouw, water, electro technologie.
Door deze Opportunity zie ik dat het binnenland gerichte doorbraken nodig heeft om sterkere en capabele economieen te creeren

# Final Project   

Still deciding



- [ ] profil aanmaken
- [x] repository 
-

