1. Вам потрібно додати нове домашнє завдання в новий репозиторій на Gitlab
   Перший варіант - у вас нічого немає, ні ДЗ, ні репозиторію

1) Ми створюємо новий репозиторій на ГітЛаб та у колонці з командами, що висвітились, знаходимо розділ Create a new repository ---> вибираємо команду git clone НАЗВА ЛІНКУ, у мене така https://gitlab.com/christina.hope.ua/repository3.git
2) Створюємо папку на нашому локальному комп'ютері, де буде збережено новий репозиторій.
3) У новій папці відкриваємо термінал або Git Bash
4) Прописуємо нашу вибрану команду git clone НАЗВА ЛІНКУ
5) Перевіряємо локальну папку

2. Вам потрібно додати існуюче домашнє завдання в новий репозиторій на Gitlab.
   У другому випадку в нас є проект на локальному комп'ютері та нам треба його зініціалізувати з новим глобальним репозиторієм на ГітЛабі.

1) Створюємо новий репозиторій на ГітЛабі
2) Відкриваємо папку з домашнім завданням у програмі VS CODE, наприклад наше домашнє завдання було перенести файл index.html на сворений репозиторій на Гітлабі.
   2.2. Якщо ви ще не авторизувалися, то потрібно з даних на сторінці нового репозиторія на ГітЛабі скопіювати по черзі ваші дані та вбити в консоль, щоб система вас запам'ятала.
   Наприклад, мої дані з ім'ям я вводжу окремо від даних з імеїлом (їх внесемо другими)
   git config --global user.name "Christina Kz"
   Далі імеїл
   git config --global user.email "christina.hope.ua@gmail.com"
3) У відкритому консолі прописуєму першу команду git init - це потрібно для того, щоб ініціалізувати проект, тобто додати проект під гіт, щоб гіт за ним стежив. Якщо файли в програмі підсвітилися новим кольором, то це означає, що гіт стежить за ними.
4) Далі нам потрібно зв'язати наш локальний репозиторій з віддаленим, для цього ми йдемо у розділ Push an existing folder на ГітЛабі та обираємо команду git remote add origin <link>. Тепер наші локальні файли пов'язані з віддаленим репозиторієм у гітлаб. Ми можемо перевірити це за допомогою команди git status та подивитися, у якому стані зараз файли у репозиторії.
5) Далі ми використовуємо команду git add . щоб додати файли, які не відслідковуються, у зону індексації.
6) Далі нам потрібно запушити наші файли на наш сервер, для цього спочатку зробимо збереження (комміт) файлів, ми використаємо команду git commit -a -m " message " - де прописуємо що саме (які зміни ми внесли, своїми словами, на англ мові).
7) Перед тим, як остаточно запустити наші файли на сервер, нам потрібно переконатися, що назва гілки відповідає. Тому міняємо назву з master на main, для цього вибираємо команду git switch --create main у розділі Create a new repository.
8) За допомогою команди git push origin main — завантажує файли на віддалений репозиторій.
9) Оновлюємо сторінку в браузері.
