Питання:
1) чи потрібно було сворювати клас class="nav-menu" якщо я його не використовую в css?
2) при додаванні padding: 16px 0; у footer, з'являється більша дистанція між бордером hr, ніж на фото. Тому, я видалила цей параметр.