
import { Meta, Story } from '@storybook/addon-docs';

import CustomTabs from '../CustomTabs/CustomTabs.tsx';

<Meta
  title="Components/Controls/Tabs"
  component={CustomTabs}
  decorators={[
    (Story) => (
      <div style={{ margin: '3em' }}>
        <Story />
      </div>
    ),
  ]}
/>

<Story
  name="Regular">
  <CustomTabs background="#ff0" label="Danger">
    Button
  </CustomTabs>
</Story>

<Story
  name="DOM">
  <CustomTabs background="#ff0" label="Danger">
    <h1>Paragraphs</h1>
    <p>Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Suspendisse congue vel nisi a fringilla. Sed quam felis, scelerisque et auctor a, dictum ac urna. Phasellus vitae nisl fermentum, scelerisque erat ut, tempus lectus. Praesent id sapien varius, finibus elit a, tristique est. Proin a lacus ligula. Pellentesque suscipit sapien sollicitudin justo auctor luctus. Sed nec tellus in tellus volutpat ullamcorper a nec risus.</p>
    <p>Sed eleifend purus vel blandit suscipit. Nullam imperdiet massa sit amet lectus venenatis tristique. Morbi non odio turpis. Suspendisse cursus leo et enim efficitur, id elementum dolor feugiat. Aliquam erat volutpat. Suspendisse quis neque egestas justo malesuada ultricies eget in lorem. Mauris vel mauris ex. Aenean finibus tempor ex quis rhoncus.</p>
  </CustomTabs>
</Story>


<Story
  name="Semantics">
  <CustomTabs color="danger">Button (primary)</CustomTabs>
  <CustomTabs color="info">Button (info)</CustomTabs>
  <CustomTabs color="muted">Button (muted)</CustomTabs>
  <CustomTabs color="primary">Button (primary)</CustomTabs>
  <CustomTabs color="success">Button (success)</CustomTabs>
  <CustomTabs color="warning">Button (warning)</CustomTabs>
</Story>


