import { Meta } from "@storybook/addon-docs";
// import "../components/Typography/Typography.css";

<Meta title="Design/Typography" />

<style>{`
  .subheading {
    --mediumdark: '#999999';
    font-weight: 900;
    font-size: 13px;
    color: #999;
    letter-spacing: 6px;
    line-height: 24px;
    text-transform: uppercase;
    margin-bottom: 12px;
    margin-top: 40px;
  }

  .link-list {
    display: grid;
    grid-template-columns: 1fr;
    grid-template-rows: 1fr 1fr;
    row-gap: 10px;
  }

  @media (min-width: 620px) {
    .link-list {
      row-gap: 20px;
      column-gap: 20px;
      grid-template-columns: 1fr 1fr;
    }
  }

  @media all and (-ms-high-contrast:none) {
  .link-list {
      display: -ms-grid;
      -ms-grid-columns: 1fr 1fr;
      -ms-grid-rows: 1fr 1fr;
    }
  }

  .link-item {
    display: block;
    padding: 20px 30px 20px 15px;
    border: 1px solid #00000010;
    border-radius: 5px;
    transition: background 150ms ease-out, border 150ms ease-out, transform 150ms ease-out;
    color: #333333;
    display: flex;
    align-items: flex-start;
  }

  .link-item:hover {
    border-color: #1EA7FD50;
    transform: translate3d(0, -3px, 0);
    box-shadow: rgba(0, 0, 0, 0.08) 0 3px 10px 0;
  }

  .link-item:active {
    border-color: #1EA7FD;
    transform: translate3d(0, 0, 0);
  }

  .link-item strong {
    font-weight: 700;
    display: block;
    margin-bottom: 2px;
  }

  .link-item img {
    height: 40px;
    width: 40px;
    margin-right: 15px;
    flex: none;
  }

  .link-item span {
    font-size: 14px;
    line-height: 20px;
  }

  .tip {
    display: inline-block;
    border-radius: 1em;
    font-size: 11px;
    line-height: 12px;
    font-weight: 700;
    background: #E7FDD8;
    color: #66BF3C;
    padding: 4px 12px;
    margin-right: 10px;
    vertical-align: top;
  }

  .tip-wrapper {
    font-size: 13px;
    line-height: 20px;
    margin-top: 40px;
    margin-bottom: 40px;
  }

  .tip-wrapper code {
    font-size: 12px;
    display: inline-block;
  }


`}</style>

# Typography

Storybook helps you to check visual style designs regarding typography. This guide uses [**Material Design**](https://material.io/design/typography/the-type-system.html#type-scale).

<h1>Heading 1</h1>

<h2>Heading 2</h2>

<h3>Heading 3</h3>

<h4>Heading 4</h4>

<h5>Heading 5</h5>

<h6>Heading 6</h6>

<p>
  Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Sed augue metus,
  tempor sit amet ex at, lobortis tincidunt leo. In vehicula pellentesque lectus
  sed fringilla. Cras eu maximus libero. Donec ut fermentum augue. Etiam nisl
  massa, imperdiet ac mauris at, porttitor tempor ex. Vivamus dignissim
  pellentesque commodo. Sed vehicula turpis mollis, suscipit ipsum sit amet,
  malesuada felis. Praesent vel augue eget justo condimentum scelerisque sit
  amet ac purus. Aliquam in maximus felis, eget eleifend nisl. Proin at eros
  scelerisque, suscipit leo sed, convallis sem.
</p>

<p>
  Proin hendrerit elit ut ex pharetra, at aliquet libero sollicitudin. Integer a
  purus felis. Maecenas semper, risus vitae porttitor tempus, leo massa molestie
  est, a bibendum felis neque ac tortor. Suspendisse potenti. Sed vulputate
  dapibus massa, eget varius leo scelerisque sed. Praesent dolor ipsum, cursus
  molestie varius congue, elementum id lacus. Integer condimentum, dui quis
  scelerisque varius, tellus lectus interdum lacus, quis auctor felis enim sed
  nunc. Pellentesque habitant morbi tristique senectus et netus et malesuada
  fames ac turpis egestas. Curabitur sollicitudin ut metus non fermentum.
</p>

<p>
  Vestibulum non quam et mi vehicula efficitur. In sed velit non lectus ornare
  tincidunt at in velit. Nullam porttitor metus ac lorem consectetur vulputate.
  Donec eget sodales orci, non facilisis enim. Nullam nec sodales purus, ac
  condimentum sem. Vestibulum ac nulla ac justo sollicitudin consectetur ut at
  sem. Aenean tincidunt congue fringilla. Vestibulum laoreet nisl ut augue
  porttitor sodales.
</p>

<p>
  Quisque sapien diam, vulputate quis ipsum viverra, porta vulputate nisl. Cras
  semper magna sit amet ligula consequat egestas. Mauris turpis mauris, pretium
  vel ex sit amet, tempus sollicitudin orci. Nulla ultricies iaculis felis, id
  fringilla tellus tristique ut. Maecenas ut pretium turpis, a rutrum turpis. In
  sagittis imperdiet velit ac ornare. Vestibulum luctus eu erat vel consequat.
  Nunc mauris arcu, laoreet quis nibh sit amet, finibus malesuada ante. Quisque
  eget lorem eget urna tempor ultricies et in sapien. Nullam imperdiet urna a
  blandit commodo. Nulla vitae felis ut est pretium scelerisque tristique vitae
  nisi. Vivamus pellentesque iaculis mollis. Suspendisse euismod posuere felis,
  nec euismod ex rutrum eu. Praesent dapibus non risus condimentum pretium.
  Aenean ut ipsum tellus.
</p>

<p>
  Quisque varius quis elit vitae dignissim. Mauris quis tortor lobortis, aliquet
  ex non, tempus dui. Pellentesque posuere odio id erat sollicitudin, tincidunt
  ullamcorper diam imperdiet. Vestibulum sit amet turpis sit amet ante gravida
  laoreet a elementum est. Donec at odio eu velit imperdiet molestie. Duis
  egestas accumsan nunc. Morbi sodales eros ut libero sollicitudin, quis dictum
  urna porta. Donec dapibus malesuada fringilla. In dignissim lacinia nunc ut
  placerat. Cras congue sagittis ante a aliquam. Praesent convallis lorem a
  ipsum dignissim, ut feugiat ante gravida. Vestibulum ante ipsum primis in
  faucibus orci luctus et ultrices posuere cubilia curae; Orci varius natoque
  penatibus et magnis dis parturient montes, nascetur ridiculus mus. Aliquam et
  libero quis arcu tincidunt bibendum ac at velit. Quisque cursus suscipit
  lacus, non faucibus lectus vestibulum sit amet. Aliquam sed nisi quis dui
  ultrices congue non id risus.
</p>
