# Docker for laravel angular and mysql



## Algemene info

env.example file aanpassen naar databank eens we die hebben (verwacht mysql momenteel)

installatie stappen:

1) docker-compose build

2) docker-compose up -d

3) docker exec -t -i backend / bin / bash

4) composer install